Foto: Daniel Sax Maarbjerg

Frivillig på Egholm Festival?

Vi har brug for en masse positive ambassadører for festivalen! Folk der syntes nordjysk musik er fedt. Eller folk der elsker festivaler helt generelt. Eller folk der bare skal med til Egholm Festival, men ikke har råd til billetten... Folk der kan sikre, at Egholm Festival bliver en succes!

Er det dig? Så er din opgave nu her egentligt simpel: send os en mail!

Følgende informationer har vi brug for: navn, alder, køn, kontaktinformationer (mail + tlf) og ønskede opgaver (hvis du har ønsker).

Vi kan ikke garantere, at den ønskede opgave er tilgængelig. Men du binder dig ikke på forhånd - så frygt ej. Vi finder en opgave der passer til dig, ellers slipper du selvfølgelig.

Alle frivillige får naturligvis en partoutbillet og derfor gratis adgang til alle festivalens tre dage. Derudover er der forplejning under arbejdstiden. Alle frivillige får desuden en lille "goodie-bag" med assorteret merchandise fra festivalen.

Opgaver vi har brug for lige præcis dig til:

PR team: uddeling af flyers, ophængning af plakater, hjælp til præ-events m.m. Alt sammen forud for festivalen. Specifikke vagter og tidsrum hvori opgaverne udføres, aftales nærmere med PR teamets teamleder.

Build team: opsætning af overdækning på festivalpladsen, opsætning af skilte ved og på pladsen, opsætning af borde m.m. Alt sammen i dagene op til festivalen. Build team indtager øen tirsdag inden festivalen og er færdig omkring onsdag aften. Nærmere detaljer aftales med Build teamets teamleder.

Surfere: løbende oprydning på pladsen, sikre at gæster ikke har medbragte drikkevarer på festival området, diverse forfaldende opgaver m.m. Alt sammen foregår under festivalen. Der laves en vagtplan hvorpå du får en eller flere vagter. Vagtplanen udarbejdes af frivillig koordinator ud fra ønsker.

Demolition team: nedrivning af overdækning på festivalpladsen (materialerne skal genbruges, så det er måske ikke så voldsomt, som navnet antyder!), nedtagning af skilte ved og på pladsen, oprydning på pladsen m.m. Alt sammen i dagene efter festivalen. Demolition team starter søndag efter festivalen og er færdig søndag aften. Enkelte vil få vagter mandag dag/aften. Nærmere detaljer aftales med Demolition teamets teamleder.