Foto: Daniel Sax Maarbjerg

Velkommen til Danmarks hyggeligste festival!

Og ja, det er måske en ambitiøs påstand – men vi mener det! Egholm Festival er mange ting, men først og fremmest er det hygge. Øen Egholm er en oase midt i Aalborg. Et naturskønt refugium der oser af afslappet aroma. Så allerede i kraft af omgivelserne kan man intet andet end hygge. Derudover gør vi vort bedste med indretningen og stem­ningen, for at hygge bliver kodeordet for gæsternes oplevelse.

Ud over hygge er Egholm Festival en kæmpe hyldest til Nordjylland. Egholm Festival byder på en smagsprøve af Nordjyllands bedste upcoming musik. Genren er bred men tilgængelig for de fleste. Musikken ligger generelt indenfor rock, pop, country, blues, synth-pop, folk, rockabilly, dansk hip hop og lignende. Ud over musikken tilbyder vi et udpluk af Nordjyllands bedste råvarer. Kvalitets-øl fra nordjysk mini-bryggeri og madvarer fra nogle af de mest interessante nordjyske udbydere.

Er du derfor til hygge? Eller lyder en bid af Nordjylland lækkert? Ja, så er Egholm Festival designet til dig.

Med støtte fra den største online smykkebutik i Danmark CHANTI. Her finder du et stort udvalg af øreringe, halskæde i god kvalitet, ringe og mere